Halloj och glad torsdag! Igår var jag i Stockholm för att fira att fina Marion som också bloggar här på ELLE har släppt en bok. Boken heter Marions bord - Middagar för många och är fylld av vackra, inspirerande upplägg, dukningar och maträtter. Maten är rustik och enkel men ändå färgsprakande och kul med stort fokus på vegetariska rätter. Jag menar, kolla här bara<3 Marions bästa tips för att som värdinna hinna njuta av både festen och gästerna är att undvika stress över maten. Satsa istället på ett par mer avancerade rätter och komplettera med enklare inslag som cruditéer, bröd och härliga röror. Smart! Grattis Marion! Den vackra dukningen var gjord av Gotain. Luktärter stod i små vaser på borden. En av mina favoritblommor, så delikata och fina att duka med. Och till dessert? Jo nu ska ni få höra. Brynt smör-kaka med amaretto-kräm och rostade persikor. Alltså! Den var gudomlig. "Den är så enkel att göra" lovade Marion och jag ser verkligen fram emot att testa. Receptet finns såklart i boken. Så fint omslag! Boksamtal med Marion och förlaget Natur och Kultur som står bakom utgivningen. ELLE-blogg gänget!<3 Efter lunchen kände jag mig inspirerad till tusen och ser verkligen fram emot att laga, och framför allt äta, mig igenom boken! Besök Marions blogg för att upptäcka mer och ta del av hennes fantastiska recept.Läs mer: 10 saker jag vill göra i maj